Våra rutiner och riktlinjer angående Coronaviruset

På Consider it done följer vi självklart Folkhälsomyndighetens direktiv om att förebygga smittspridning.

Vid minsta symptom på sjukdom stannar våra medarbetare hemma och återvänder inte till arbetet förrän dem är helt symptomfria, plus två dagar.

Vi undviker fysisk kontakt och håller ett avstånd på ett par meter.

Vi på Consider it done utför och levererar våra tjänster som tidigare. Men det är extra tufft för många av oss just nu. Förhoppningsvis kan vi bidra till en del med våra insikter och hjälpa er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för ett gott råd runt er kommunikation. Det kostar självklart inget.

Avslutande, ta hand om varandra, var rädd om varandra och se till att hjälpa varandra.

Consider it done Coworking space: eget rum ledigt!

Behöver du en plats där du kan få arbeta ostört? Just nu erbjuder vi två superfina kontorsrum i vår nyrenoverade lokal i Gårda.

Du får ett helt eget (coronasäkert!) inglasat rum som är möblerat och som självklart kan möbleras enligt din smak. Varje rum är ca 8 kvadratmeter och innehåller stol, bord och snabb internetuppkoppling.

I hyran ingår bredband, wifi, krav-märkt kaffe, toalett med dusch, städning, el, värme och kyla. Dessutom kan du använda vårt konferensrum och lounge för möten och dylikt.
Det ingår även (för tillfället) två trevliga co-workare som du kan bolla idéer med eller bara ta en kaffe med om du är sugen. Du får en egen nyckel och kan komma och gå precis som det passar dig.

Det finns bra parkeringsmöjligheter och P-platser att hyra. Påfart och avfart till E6an ligger precis runt knuten. Närmsta kollektivhållplats är Liseberg, Scandinavium, Södra Ullevi. Samt Kungsbackapendeln.

------------
Just nu kostar första månaden bara 1.600 kronor och därefter 3.200 kronor i månaden exklusive moms.
------------
Kontakta Magnus om du vill veta mer eller komma och titta på rummet och lokalen: magnus@consideritdone.se eller 0707 20 92 92