Våra rutiner och riktlinjer angående Coronaviruset

På Consider it done följer vi självklart Folkhälsomyndighetens direktiv om att förebygga smittspridning.

Vid minsta symptom på sjukdom stannar våra medarbetare hemma och återvänder inte till arbetet förrän dem är helt symptomfria, plus två dagar.

Vi åker inte på längre privat- eller tjänsteresor.

Vi undviker fysisk kontakt och håller ett avstånd på ett par meter.

Vi på Consider it done utför och levererar våra tjänster som tidigare. Men det är extra tufft för många av oss just nu. Förhoppningsvis kan vi bidra till en del med våra insikter och hjälpa er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för ett gott råd runt er kommunikation. Det kostar självklart inget.

Avslutande, ta hand om varandra, var rädd om varandra och se till att hjälpa varandra.
Bara genom att göra detta kommer vi tillsammans att ta oss igenom denna otroligt stora utmaning som samhället står inför.

Consider it done Coworking space: eget rum ledigt!

Vi har just nu två kontorsrum lediga hos oss på Consider it done reklambyrå i Gårda.

Varje rum är ca 8 kvm (plats för 1-2 pers) och innehåller ett skrivbord med stol, eller så möblerar man rummet som man själv vill.
Lokalen är helt nyrenoverad och mycket fräsch, måste ses!

Våra nya rumskompisar får gärna komplettera vår egna verksamhet; kanske är du copy, grafisk formgivare, webbutvecklare, projektledare, fotograf eller liknande? Men det är absolut inget krav, du kan vara från en helt annan bransch eller kanske ett mindre företag som gärna sitter i en kreativ kontorsmiljö och samtidigt får fler arbetskamrater att fika och nätverka med.

Det ingår bredband, wifi, kaffe, tillgång till konferensrum, lounge med goa fåtöljer, kök, skrivare/kopiator, toalett med dusch, städning, el, värme och kyla i hyran.

Bra parkeringsmöjligheter, P-platser finns att hyra. Påfart/avfart E6an ligger runt knuten. Närmaste kollektivtrafikhållplats är Liseberg/Scandinavium/södra Ullevi samt Kungsbackapendeln.
Hyreskostnaden för ett eget kontorsrum där allt ingår är 3.200 kr/mån exklusive moms.
Kontakta Magnus om du vill veta mer eller komma och titta på rummet samt våra fina lokaler: magnus@consideritdone.se eller 0707 20 92 92